finska.jpg?1681559922

Mistä ajattelette johtuvan sen että harrastatte toisten kritisointia ja menette niin pitkälle että tulkitsette toisten kirjoituksia ja näette ne juuri sinulle ja sinulle ja sinulle tarkoitetuiksi piikeiksi???
Miksi ei voi lukea suoraan sitä mitä on kirjoitettu ja jättää pois tulkinta ja kuvittelu että se olisi juuri sinulle kohdistettu kirjoitus???
Jos ei tunteile liikaa lukiessaan kirjoituksia ja syvällistyy vain sanoihin ja lauseisiin ilman tulkitsemista, silloin voi paljon paremmin, ei tuntisi huonoa vointia kirjoituksien takia, kun ymmärtää lukemansa.
Lukemisen ymmärtäminen tai pikemminkin ymärtämättömyys lukemaansa, johtaa aina itsetunnon alenemiseen ja huonoon vointiin sen takia.
On hyvin tärkeää yrittää opetella rakastamaan itseään niin paljon että hyväksyy itsensä, tykkää itsestään ja näin ollen ei pahoita mieltään omilla kuvitteluillaan joita on näkevinään toisten puheissa tai kirjoituksissa. Parasta on siis jättää pois kuvittelu ja toisten puheitten ja kirjoituksien tulkitseminen.
Myönnän että se ei ole helppoa, mutta ajan mittaan se helpottuu kunhan sitä opettelee aikansa. Siitäkin huolimatta joskus tuntuu pahalta edelleenkin jos sortuu kuvittelemaan toisten kirjoituksista. Mutta ei saa lannistua.
Ei siis saa antaa valtaa negatiivisille tunteille tuolla tavalla, on työskenneltävä niitten kanssa, jotta kehittyy.