2023-05-11
KD har blivit annorlunda under Ebbas ledning. Den kristna ideologin är nästan borta. Fram har kommit ett parti som låter som USA-politiker på hägerkanten. Stor i käften, elaka ord mot motståndare och att ständigt ljuga, har blivit ett kännetecken för KD, tyvärr. Hur länge kommer Ebba att sitta kvar? Är det inte dags nu att vandra tillbaka till den kristna ideologin?


2023-04-28
När kommer Magdalena Andersson, S, att inse att hon nu måste lyfta upp V ifall hon tänker vinna dom kommande valen i Riksdag? Hittills har S litat på att V röstar på S. Men nu när högersidan har lierat sig med extremhögern, SD, räcker det inte bara med S, MP och C, S måste ta med V för att kunna bilda regering i framtiden.
När kommer Andersson att inse detta? Och hur länge kommer C att mobba V?


2023-04-28
Hur blir det i nästa val i Sverige? Socialdeokrater med Magdalena Andersson i spetsen måste göra ändringar i sin politik för att kanske vinna nästa val.
Högern har förenat sig med extremhögern, alltså med SD. 
Jus nu verkar det som att Andersson lutar sig mot C, precis som förut. S gör fel som inte tar V med i spelet, för V röster behövs. S tror hela tiden att V är så vek att dom röstar på S iaf. Men V har ändrat sig, dom kan strunta numera i S. Nooshi är bra på sitt vis. 
S, C och MP tillsammans är inte tillräckligt stora för att vinna nästa val.
Andersson borde nu bearbeta C så att C måste kunna lära sig att samarbeta med V, för annars är det bara ett dröm för S att vinna nästa val, för risken är mycket stor att Nooshi sätter stopp för Andersson och S. 
Alltså¨, Magdalena, förena hela din koalition, förstärk ert samarbete, ta med V, för annars vinner ni inte nästa val.