Maine on vain sitä mitä muut ajattelee siitä toisesta ja loppujen lopuksi sillä maineella ei ole mitään merkitystä...sillä ei pitäisi ajatella sitä mitä muut sanoo itsestä...sehän on vain niitten mielipide, mitä he tykkää.
On aina kuitenkin parasta tutkia omaa itseään ja yrittää olla rehellinen itselleen, niin silloin aina löytyy jotain luonteestaan mitä voi alkaa parantamaan.
Kun toiset kritisoi, sen voi ottaa niin kuin pienenä neuvona...silloin ei pahastu ja ei suutu kovin helposti ja on silloin mahdollisuus tehdä muutoksia itseensä...Mutta jos suuttuu kun saa kritiikkiä, silloin on aika vaikeat olot, eikä ymmärrä mitä on tapahtunut ja riita on ilmi-elävä sitten ehkä...Vika on silloin itsessä kun ei osaa ottaa sitä kritiikkiä vastaan...Ei se helppoa ole ottaa kritiikkiä vastaan kenellekkään jos sikseen tulee...mutta yritettävä on jotta toimeen tulee...sosiaalinen elämä kärsii paljon jos ei siedä yhtään kritiikkiä.
En ole kritiikin kannalla...Mutta maailmassa on niin paljon kritiikkiä...kukaan ei välty kritiikiltä...siksi oman itsensä takia se olisi hyvöä jos opettelee kestämään kritiikkiä.
Luonne taas puolestaan on se millainen ihminen on, miten käyttäytyy ja miten toimii ja niin edelleen.

Kaikkeen ei tarvitse reagoida...anna kritiikin mennä ohitse jos tunnet että se on aiheeton...sillä useasti kritiikin antaja itse voi huonosti ja haluaa vain osoittaa sormella muita saadakseen ehkä paremman olon itselleen ajatelle että minä ainakin olen parempi kuin sinä.

jaga8.jpg?1604435637