Kaikki kehittyy aikanaan...vauvasta tulee kävelevä ja puhetta opetteleva pikkulapsi...pikkulapsesta tulee koulu-ikäinen lapsi...koulu-ikäisestä tulee teini...teini kehittyy nuoreksi aikuiseksi...nuori aikuinen kehittyy 30 vuotiaaksi jne...sitten tulee se keski-ikä 40+ ..sitten 50 vuoden villitykset ehkä...60+ alkaa jo tunnistaa itsensä vanhaksi ihmiseksi. 
Maailmaan siis mahtuu kaiken ikäisiä ihmisiä...eri kehitystasossa olevia.
Annetaan kaikkien eri ikäisten ihmisten kukkia...me aikuisetkin olemme joskus olleet lapsia ja teinejä...ja varmasti muistamme oman teini-ikämme errittäin hyvin...teini-ikä on sellaista etsimistä, harjoittelemista...myös teinien täytyy saada tehdä virheensä, siis pieniä virheitä, mitkä ei pitäisi ketään muuta häiritä millään tavalla. 
Onhan niitä aikuisiakin jotka edelleenkin käyttäytyy kuin teinit...eivät vielä ole kehittyneet sen pitemmälle vielä elämänsä tiellä. 
Joten se on niin, että kehitys ei ole aina iästä kiinni...jokainen kehittyy omaa tahtiaan. 
Käytöstavatkin kehittyy koko ajan, joillakin nopeasti, joillakin hitaasti...käytöstavat useimmiten johtuu siitä millä tavalla henkilö kokee itsensä...kehittyvä ihminen on hapuileva... Kaikki ihmiset on kehittyviä koko ajan, aikuisetkin.
Loppujen lopuksi kaikki ihmiset kehittyy koko ajan jonkin verran iästä riippumatta...harjoittelu, elämä opettaa. Sille taas ei kukaan voi yhtään mitään, että kritiikki lentää aivan mistä tahansa, jollei muusta, niin ikään kuuluvasta tyylistä...on kuitenkin aivan selvää, että aikanaan kaikki kehittyy...käytöstavat muuttuu. 
Mutta tietenkin on myös heitä, jotka ei halua muuttua...he on juutuneet kiinni johonkin iän mukanaan tuomaan tyyliin...kyllä hekin aikanaan kehittyvät eteenpäin, kunhan huomaavat ja uskaltavat "aikuistua"...
Mutta se se vasta aikuista onkin jos uskaltaa antaa kaikkien kehittyä omassa tahdissaan...ainakin näillä keskustelupastoilla...reaalissa elämässä kehitys kulkee omaa rataansa...täällä netissä se on niin helppoa tiuskia ja kritisoida...on oletettavaa, että reaalissa enemmistö käyttäytyy maltillisemmin kun on silmätysten, kasvot kasvoja vastakkain keskustelukumppanin kanssa, niin silloin ei ole taattua, että netissä rehvakkaasti käyttäytyvät kehtaa tai uskaltaa olla yhtä löysästi reaalissa :) 
Jos jokin ottaa aivoon netissä, kääntäkää selkänne, olkaa hiljaa, älkää alkako valittaa sitä jatkuvaa valitusvirttänne...antakaamme ihmisten olla rauhassa niin paljon kuin vain mahdollista. 
Mutta sekin on aivan luonnollista ihmiselle, että hakee vikoja muista ihmisistä, valitettavasti...mutta se kun hakee vikoja muista, on opettavaa monille...tietenkin ei kaikille...mutta sellaista on elämä...joten olisi opeteltava olemaan hieman enemmän suvaitsevaisempi. 
Tällä en tarkoita sitä, että itse olisin parempi kuin muut.

jaga12.jpg?1604435605