Sitten voi myös kysyä, millainen on ihminen joka hyväksyy ja elää i mångfaldiga yhteiskunnassa?

Onko se sitä, että on hieman sekoittanut eri kultuureja jollakin tavoin omaan kulttuuriinsa?

Kyllä se taitaa noin olla ja mennä ja näin ollen jokainen kulttuuri tulee aikojen kuluessa muuttumaan ja kulttuurit on saaneet itseensä vaikutteita muista kulttuureista.

Ei suomalainenkaan kulttuuri ole jotain puhdasta suomalaista kulttuuria, se on saanut vaikutteita vieraista kulttuureista aika paljon ja saa koko ajan...USA vaikuttaa suuresti, ehkä kaikkein eniten juuri nyt...Moni suomalainen esim. inhoaa Ruotsia ja ruotsin kieltä, vaikka ovat aikoinaan saaneet sivistystä ja tietoa ruotsalaisilta yhteiskuntaansa...nykyään monet suomalaiset ihannoivat valtavasti englannin kieltä ja kaikkea muutakin USAsta...Jotta eikö tuollainen todellakin muuta esim. suomalaista kulttuuria koko ajan?

Se esim. millainen kulttuuri on nyt Suomessa suomalaisilla ja Ruotsissa ruotsalaisilla, on tämän ajan elämää miten eletään juuri nyt, siis miten suomalainen elää Suomessa ja miten ruotsalainen elää Ruotsissa ja siihen päälle kaikki muu yhteiskunnallinen oman maalaisten yhteydessä...Se on kulttuuria, muuttuvaa kulttuuria...Yhteiskunnat muuttuu koko ajan ja näin ollen muuttuu kulttuuritkin jonkin verran...Noin on aina ollut ja noin tulee aina olemaan.

83604419_o.jpg?1586493238