Suomessa sama laki kuin Ruotsissa, kiihotus kansanryhmää vastaan... Suomessa Halla-aho ja Persut vastustaa lakia...ei ihme että vastustavat...monet perussuomalaiset politiikot on saaneet tuomion lain ohella, Halla-aho mukaan lukien.
Halla-aho haluaisi että hän ja muut persut saisi puhua miten rumasti tahansa esim. muslimeista ja Islamista.
Halla-aho vastustaa myös lakia joka takaa kaikille ihmisille, uskonnonvapauden.
Poistamalla nuo lait, olisi kenttä vapaa Halla-aholle ja muille persuille ja heidän kannattajilleen puhua pahaa muslimeista ja valehdella uskonnosta Islam ihan kuinka vain. 

- iltalehti - iltalehti -

Ruotsissa on aivan samat lait, uskonnonbapaus kaikille ja kiihotus kansanryhmää vastaan...Ruotsissa ei ole kukaan ehdottanut lakien muuttamista vaikka monet sd politiikot on saaneet nenilleen...lait on aika hampaamattomia, se on ollut harva joka on tuomittu.
Suomessa sen sijaan useat on saaneet tuomion ja sekös taitaa suututtaa halla-ahoa.
Suomalaisilla foorumeilla monissa annetaan aika vapaasti lasten ja nuorten miesten rellastaa, he kiihottaa kansanryhmää vastaan ja eivät välitä uskonnonvapauslaista yhtään mitään.
Suomessa pitäisi foorumien ylläpitäjien pyyhkiä pois kaikki vihapuhe. Valitettavasti sitä ei tehdä...niin kauan kuin nuoret saa vapaasti huudella foorumeilla vihaansa, tulee asia pahenemaan pahenemistaan...ei sellainen ole hyväksi Suomelle.