Eräs kirjoitti näinkuules nyt. olet todella ylimielinen. tuomitset nimittelyllä muiden näkemykset ja pidät omiasi jotenkin parempina. islam on niin täynnä väkivaltaisia opetuksia ja sen historia on pullollaan väkivaltaa. islamistisessa maailmassa ei suvaita toisin ajattelevia kovinkaan usein. islamofobi en ole mutta ymmärrän täysin että islamia pelätään. pelkoon ei ole vielä syytä mutta huoleen on sillä islamin leviäminen aiheuttaa erittäin huonoja asioita.

Uskonnon tarkoitus on antaa rauha uskovaisen sieluun...rauhan ja hyvän elämän saa uskovainen vain, kun hän sovelluttaa Jumalan kehoituksia uskovaiselle omaan elämäänsä...positiivisyys ja rakkaus kaikkia ihmisiä kohtaan on Julaman ohje uskovaisille...Jumalan ohje uskovaisille, on myös että rakastaa Jumalaa ja noudattaa hänen ohjeita...kaikkein parhain uskovainen on joka ei kiistele toisin uskovien kanssa, hän sanoo vain, rauha, ja jatkaa matkaansa.

Islamofobiset sen sijaan kuvittelee tietävänsä mukamas mitä uskonto Islam on uskovaisille muslimeille...islamofobiset on omaksuneet terroristien ajattelutavan uskonnosta Islam..siksi se on negatiivistä ja väkivaltaista ja paheksuvaa...toivon hartaasti että joka ikinen islamofobinen joskus "aikuistuttuaan" kehittyisivät positiiviseen suuntaan...ja ymmärtäisivät uskonnoista jotain...mutta jotta uskonnoista ymmärtäisi jotain, silloin on alettava opiskelemaan sitä uskontoa ja sen uskonnon teesejä...opiskelun on tapahduttava jonkun oppineen kanssa, jotta saa oikeaa tietoa uskonnosta :)