Eräs kirjoitti näin: "ihmiset valistuu ja hakee tietoa uskonnosta Islam uskovailta muslimeilta, ei teiltä islamofobisilta" älä viitsi olla naurettava. eihän nyt muslimeilta kysyessä he itse ole kritisoimassa islamia. sinun logiikan mukaan autokauppias on ainoa jolta kannattaa kysyä myytävästä autosta. luuletko että se alkaa myymäänsä autoa arvostelemaan ja tuomaan esille sen huonoja puolia? uskotko todella noin? toisekseen islamissa on lupa valehdella asioista jos se edistää islamin asiaa. luuletko tosissasi että muslimit on ensimmäisinä kertomassa että islamin päämääränä on alistaa muu maailma islamille?

Ehkäpä nyt joku islamofobinen voisi yrittää todistaa missä lukee että uskovainen muslimi saa valehdella ihan miten vain??? Näyttäkää paikat Koraanista ja sunnasta.

Ei se riitä että sanoo vain että muslimit saa avalehdella Koraanin mukaan mistä vain ja milloin tahansa, olisi siis osattava näyttää todeksi väitteensä.

Ps. ei riitä shia-vähemmistön teesit, ne on shiojen...on annettava esim. sunnien teesit valehtelusta näyttämällä ne kohdat ? Sunnit on suuri enemmistö muslimiuskoisista. Näyttäkää kohdat Koraanista ja tai sunnasta? 

Tämä on kysymys siitä mitä Koraani ja sunna sanoo valehtelusta...on kysymys uskonnollisesta asiasta.

Se on tavallaan eräänlaista suuruudenhulluutta jos kuvittelee tietävänsä kaiken Islamista ja muslimeista omien kuvitelmiensa kautta, ilman että ottaa mukaan todisteita väitteilleen.