Eräs kirjoitti näin:
itse koko ajan olet muita arvostelemassa ja nimittelemässä islamofobeiksi ja ties miksi. kerta toisensa jälkeen esiinnyt blogissasi kuin sinä tietäisit jotain enemmän kuin muut. sitten kirjoittelet kaiken kukkuraksi että ei pitäisi puhua pahaa toisista tai valehdella. olet tehnyt sitä monet kerran ja myös valehdellut islamista. tekopyhyys loistaa!

Eräs kirjoitti näin:
sekoitat asioita. se että arvostelee jotakin vaikka uskontoa ei ole sen harjoittajien arvostelua. kritisoimalla eri asioita on maailmaa aina muutettu paremmaksi. vaikeneminen on suurimia ongelmia. se mahdollistaa monta pahaa. suvaitsevainen pitää olla suvaitsevaisia ihmisiä kohtaan mutta olla suvaitsematon suvaitsemattomuutta kuten esimerkiksi tiettyjä uskontoja kohtaan jotka todistetusti ovat vastuussa maailmanhistorian pahimmista ja pisimpään jatkuneista tyrannian harjoittamisesta. maailmanhistorian eniten pahaa aiheuttanut uskonto on islam. sen voi jokainen todentaa tutkimalla asioita. aika pässi pitää ihmisen olla joka ei tätä tosiaiaa kykene itselleen tunnustamaan. ja nyt saat aloittaa taas sen laulusi islamofobiasta. sitä ruotsi on opettanut ja hyvin se on eräisiin uponnut että kaikki tyranniuskonnon kritisointi on islamofobiaa. tuollaisilla sanoilla ja demonisoinnilla saadaan kätevästi hiljennettyä kritiiikkiä oman aikansa mutta lopulta ihmiset ovat fiksumpia ja saavat tietää totuuden.

Totuus on kuitenkin se että länsimaiset muslimit useimmiten tietää enemmän uskonnosta Islam kuin tavalliset maallistuneet muslimit...ja se johtuu siitä että käännynnäiset on opiskelleet Islamia...tavalliset muslimit harvemmin opiskelee Islamia...sen sijaan he saa perinteellisen muslimikasvatuksen, jossa useimmiten vain on mukana eräitä muslimien juhlia ja tapoja, mutta ei paljoakaan uskonnosta Islam, tämän takia monet heistä ei ole perillä uskonnosta Islam yhtä paljon kuin käännynnäiset...valitettavasti monet länsimaalaiset muslimit, siis käännynnäiset muslimit, ovat hieman fanaattisia myös...se kai johtuu heidän halustaan oppia Islam kunnolla ja elää Islamin mukaan, silloin on helppoa mennä liian pitkälle
Uskovaiset syntymästään olevat muslimit tietenkin tuntee uskontonsa, erilaisilla vivahteilla tietenkin, sillä eihön kaikki ajattele aivan samalla tavalla, niin uskonnosta myös tulee hieman erilaisia tulkintoja.

Netissä on paljon muslimisivustoja, paljon ruotsin kielisiä ja on joitakin suomen kielisiäkin...niistä saa jokainen joka haluaa, tietoa uskonnosta Islam...helpommin luettavat sivustot kertoo Islamista...vaikeammin luettavat sivustot ottaa mukaan Koraanin jakeita ja sunnaa selittäessään millainen uskonto Islam on.

Eräässä ruotsin kielisessä sivustossa on myös tavattoman paljon otettu esille terroristeista ja kaikki on todistettu Koraanilla ja sunnalla...todistettu että terrorismi on pahaa ja uskonnon Islam vastaista.

Kannataa ammentaa tietonsa ykköslähteistä, sillä sekundalähteet tahtoo olla maustettu katkeruudella ja vihalla...kun viha ja katkeruus paistaa kaiken läpi, siitä jo tietää että kysymyksessä ei ole uskonto Islam...terroristit fanaattiset muslimit ja fanaattiset islamofobiset levittelee omia katkeria mielipiteitään Islamista.
Sen sijaan hartaasti uskovaiset on ystävällisiä ja selittävät uskonon rauhallisesti uskonnon joka on hyvä ja tuo rauhaa ihmisen sieluun.

Uskontoja tutkittaessa on osattava seuloa akanat juvistä ja tiedettävä että uskontojen tarkoitus on tuoda lohtua ja hyvyyttä ihmisen sielulle ja toivoa tuonpuoleisesta.

Islamofobia ei ole mitään kritiikkiä...islamofobia on katkeraa ja vihaa uhkuvia mielipiteitä Islamista muslimeista...siis useimmiten vain mielipiteitä, eikä mitään uskonnosta Islam.
Kritiikki on neutraalia jos ei ole islamofobinen...neutraali kriitikko osaa sen verran uskontoa Islam jotta ei anna vihan turruttaa sydäntää alkamalla jakaa valheellista tietoa kuten moni islamofobikko tekee...valheellista sillä tavalla että se on heidän katkeria mielipiteitä eikä mitään uskontoa Islam...
Islamofobisen tunnustaa hyvin helposti jo siitä kun he ei osaa vastata jos heille tekee kysymyksiä Koraanista ja sunnasta.