Eräs kirjoitti näin: "joko hyviä tai pahoja" se riippuu täysin kenen näkökulmasta hyviä tai pahoja. esimerkiksi muslmimin mielestä islamin arvostelu ja kritiikki on paha asia mutta ihmisoikeuksia ja hyvyyttä arvostavien mielestä se on hyvä asia. jehovan todistajan mielestä karttamiskäytännön kritisointi on huono asia mutta rakkautta ja kohtuutta arvostavien mielestä hyvä asia. minusta islam on paha uskonto mutta sinusta ei. se siis vaihtelee mitä pidämme pahana. kohteessa Olet sanasi ja tekosi kaltainen

Terroristien ideologia ja ajattelutapa on paha...se on sitä jota islamofobiset luulee uskonnoksi Islam...tässä on asian ydin...islamofobisilla ei yleensä ole ole kysymyksessä uskonto islam...hehän ei edes suostu keskustelemaan uskonnosta Islam...ainoa mistä he haluaa puhua on terroristien käyttämät Koraanin jakeet ja niitten nojalla luulevat että uskonto Islam on sama kuin terrorismi..

Islamofiset näkee vain negatiiviset jakeet Koraanista ja sanovat sen olevan uskontoa Islam...ja minä puolestani otan positiivisia jakeita Koraanista ja sanon että se on uskontoa Islam.

Koraanissa niin kuin Raamatussakin, on sekä positiivisiä ja negatiivisiä jakeita...Raamatusta ja Kristinuskosta en kovinkaan paljoa tiedä...minusta Kristinuskoa ei ole helppo ymmärtää...sen sijaan Koraania on paljon helpompi ymmärtää...

Jos esim. uskonnon Islamin tarkoitus olisi olla terroristien ideologian kannattajia, silloinhan kaikki imaamit ja kaikki oppineet ja melkein kaikki uskovaiset muslimit ajattelisi terroristien tavoin ja olisivat myös terroristeja...noin ei kuitenkaan ole...suurin osa uskoaisista muslimeista ei kannata terrorismia missään muotoa.
Suuri enemmistö maailman muslimeista ei kannata terrorismia...suurin osa maailman muslimeista ymmärtää että terrorismi ei ole uskontoa Islam...vain terroristit ja islamofobiset ei tätä ymmärrä.

Raamatussa on paljon väkivaltaa Jumalan käskystä...ei auta sanoa että nyt on vain uusi testamentti kristityillä...kristityt lukee ahkerasti vanhaa testamettia...ja tämän takia voi sanoa että kristityillä on paha Jumala paha ja väkivaltainen, jos siis kristofobinen olisin :) 

Tämän takia islamofobiset on aivan samaa maata kuin terroristit...islamofibiset fanittaa terrorismia...millä tavalla? ..islamofobiset fanittaa terrorismia uskomalla terroristien ideologiaan että Islam on väkivaltainen...tämä seikka yhdistää islamofobiset ja terrorismin toisiinsa...tietenkään islamofobiset ei kannata terrorismia mutta islamofobiset kannataa terroristien ideologiaa oikeana Islamina mukamas.

Islamofobiset ei halua opiskella uskontoa Islam...sen takia ei tiedä paljoakaan uskonnosta Islam...uskontoa Islam ei opi lukemalla toisten islamofobisten kirjoituksia ja ammentamalla sieltä islamofobiaansa.

Pitkästyttävän kyllästyttävää tällainen terroristeista ja islamofobisista puhuminen...teen sitä kuitenkin...miksi? ehkä siksi koska haluan valistaa ihmisiä uskonnosta Islam ja islamofobisista :) ..ajattelen kuitenkin että suurin osa maailman ihmisistä tietää tämän saman kuin minäkin...ja ehkä joskus islamofobisetkin alkaa ymmärtää kun heille laittaa lukemista heistä itsestään ja terroristeista.