Se mitä islamofobiset ja terroristit tietää, on vain vihaa ja putkimaista katsomista. Eivät tiedä mikä on uskontojen tarkoitus ihmisille. Yksikään normaali uskovainen ihminen ei etsi itselleen eikä muille pahuutta. 

Vain toisia vihaavat fanaattiset islamofobiset ja terroristit kuvittelee uskontoja pahoiksi ja tappaviksi.
Sekä terroristit ja islamofobiset vihaavat, kohteina vain eri ryhmät, mutta sama viha asuu heidän sydämessään, viha joka ei asu paljoakaan muitten sydämissä.
Normaali ihminen ei etsi pahuutta. Normaali ihminen näkee positiivisyyden uskonnoissa ja osaa erottaa sen ajan tapahtumat eroon Jumalan ohjeista ihmisille.

Viha ja vajaa tieto uskonnoista johtuu todellakin vaajasta tiedosta. Eivät ole opiskellut Islamia. Eivät ole muslimeja. Eivät ole muslimitaustaisia ja niin edelleen, jolloin se on ymmärrettävää että heidän tieto uskonnosta Islam on vajaavaista.
Heidän tieto perustuu terroristien sanoihin ja tekoihin, jolloin se on sataprosenttisen varmaa että he ei kerro uskonnosta Islam, he kertoo terroristien pahuudesta, ei uskonnosta Islam.
Suotakoon se heille anteeksi, aikanaan ehkä ymmärtävät opiskella hieman ja hakea tietoa uskonnosta Islam ja alkavat ymmärtää että terrorismi ei ole sama asia kuin uskonto Islam.

Sekä islmofobiset ja terroristit, heillä on sama näkemys uskonnosta Islam ja siksi ei islamofobisten ajatukset uskonnosta Islam pidä paikkaansa, sillä muussa tapauksessahan terrorismi olisi kaikkialla maailmassa muslimien ja länsimaalaisten mielestä se ainoa ja oikea Islam. Näin ei todellakaan ole. Islamofobiset ja terroristitt yhteensä on vain pieni pieni ripe ihmisiä täällä maapallolla. Ei noin pieni ja vihainen ryhmä päätä millainen on uskonto Islam. Suuri enemmistö maailmassa kääntää selkänsä islamofobisille ja terroristeille.