Ihminen tunnistaa toinen toisensa usein siitä miten käyttäytyy, katse ja eleet kertoo kaiken ihmisestä. Myäs muut näkee sinun katseesta ja eleistä millainen ihminen olet ja mitä eleesi kertoo juuri sillä hetkeää.
Paljon saa lukea haukkumisia maahanmuuttajanuorukaisista, etenkin musliminuorista. Samaa "paskaa" saa lukea suomalaisista blogeista ja foorumeista kuin täällä Ruotsissakin. Lehdet kertoo nuorukaisista jotka tekee rikoksia tai muuten vain rellastavat. Joka asiasta monet lukijat aina syyttää muslimeja. Lehdet ei syytä, mutta lukijat ajattelee heti, ahaa taas muslimirikollinen.
Luulisin paljon sen johtuvan siitä...miten kohtelee muita, niin saa samanlaisen kohtelun takaisin. Ei tarvitse aukaista edes suutaan ja alkaa puhua vieraille ihmisille jos ei halua. Mutta katseet ja eleet kertoo paljon ihmisestä.
Katse ja eleet kertoo niin tavattoman paljon. Katse ja eleet kertoo tuhannen kertaa enemmän mitä sanat, etenkin jos sanat lausutaan kierosti, ovelasti. Suu voi puhua kauniisti, mutta katse ja ilmeet puhuu erilailla, pahasti, ilkeästi. Kaikki osaa ei katsoa, tulkita elekieltä. Kaikki myöskään ei osaa peittää tuneitaan millinkään vertaa, antavat kaiken vyöryä ulos verbaalisesti ja eleillään. Hyvä kun eivät osaa. Se antaa kaikille silmäyksen heidän tunteistaan, oikeista tunteistaan.
Tunteitaan kukaan ei peitellä voi kokonaan. Siksi kaikkien olisi oltava tietoisia että elekieli aina paljastaa heidät
He joita syytetään huonoiksi ihmisiksi koko ajan, ehkä lopulta eivät enää välitä, kääntyvät pois valittajista, tai sitten ottavat nokkiinsa ja alkavat käyttäytyä ehkä juuri siten miten valittajat syyttää heitä.
Toisin sanoen, syyttelyt pitäisi tehdä ainostaan niille jotka on pahaa jo tehneet.
Kollektiivinen syyttely on rasistista ja tekee pahaa yhteiskunnalle.
Muistakaa seuraavat neuvot:

"Kohtele muita niinkuin haluaisit itseäsi kohdeltavan"

"Principen kan uttryckas både positivt ("gör mot andra som du själv vill bli behandlad") och negativt ("gör inte mot andra som du själv inte vill bli behandlad")"
Källa: Wikipedia.

"Ingen är rättrogen förrän han älskar sin broder som sig själv. (Haditherna)"

"Principen kan uttryckas både positivt ("gör mot andra som du själv vill bli behandlad") och negativt ("gör inte mot andra som du själv inte vill bli behandlad")"
Källa: Wikipedia

Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem. Det är vad lagen och profeterna säger. (Matt. 7:12, Bibel 2000)

Monikulttuuri toimii jos osaa kohdlla kaikkia hyvin ja jos ei etsi koko ajan vikoja maahanmuuttajista.
Jos vikoja aletaan etsimään, niin vikoja löytyy kyllä kaikista kansoista.
Vikojen etsintä vieraista ihmisistä ei edistä yhteenkuuluvaisuutta.
Vikojen etsintä edistää ainoastaan vain ihmisten etääntymistä toisistaan.