Alkoholi ei ole terveellistä...siitä huolimatta monet käyttävät alkoholia...Kyllä juhlia voi ilman alkoholia...Riittää jos esim. maistaa vain hieman, niin kuin muodon vuoksi, tai on maistamatta ja sanoo että on raitis...Se on kuin taidetta olla juomatta alkoholia...juhlia ja pitää hauskaa ilman alkoholia...Silloin on oma itsensä, aivot ei ole häiriytyneet alkoholista...Silloin ajattelee järkevästi omilla terveillä aivoillaan, jäljellä on myös normaalit estot tilanteisiin joiden katsotaan olevan epäsosiaalisia tai muuten vain huonoja. 
Kun on alkoholin vaikutuksen alla, silloin alkoholi tekee temppujaan ihmisen aivoissa...estot häipyy pois ja ihminen käyttäytyy usein aika huonosti.
Kun juhlii ilman alkoholia, silloin on vapaa...vapaa luottamaan itseensä että osaa käyttäytyä kunnolla...on jäljellä oma terve itseluottamus...uskaltaa nauraa ja pitää hauskaa...

Jätä alkoholi pois elämästäsi, 
alkoholi sumentaa aivot, 
menetät estosi pois, 
alat käyttäytyä tyhmän tavoin. 
Miksi juoda itsensä humalaan? Ei kannata, unohda alkoholi, hauskaa ilman alkoholia pitää voi, ole oma itsesi ja hymyile, ota vastuu itsestäsi, elä raittiina ja onnellisena, rakasta itseäsi paljon, siis niin paljon että et pilaa elämääsi alkoholilla.