Syksy tuloaan tekee. Sataa, tuulee ja sataa. Rankkasateet lisääntyneet ilmastonmuutoksen takia. Ukkosilmalla ja myrskyissä on satanut kuin saavista kaatamalla. Sateet tekee hyvää juuri nyt luonnolle. Vesi on vähentynyt viime kesän kuumuuden ja kuivuuden takia.
Nyt siis täysyisi iloita syksyn sateista, sillä sateet on todellakin tarpeellisia juuri nyt, sillä viime talvena ei tullut erikoisen paljon lunta, jotta vedestä kohta alkaa tulla puute jollei sada enemmän ja enemmän lunta talvella
Talvella se voi olla hankalaa jos on paljon lunta.
Mutta vesisateet täytyisi kaikkien hyväksyä hymysuin juuri nyt.
Nyt talvea odotellessa mietityttää millainenkohan talvesta tulee?
Tulisi nyt vaan paljon lunta jotta keväällä sulaessaan lumi kohottaisi vesitilannetta. Niin voi ajatella rämpiessään lumessa että onhan lumesta hyötyä.
Toisekseen, Ruotsissa aina kun lunta tulee niin täällä on lumikaaos, kun eivät ajoissa auraile teitä ja katuja. Auraavat vähän, Liian vähän auraajia on töissä myös. Kunnat nuukailee. Tuo on täällä joka talvinen pieni riesa ihmisille jotka joutuu liikkumaan autolla tai junalla tai busseilla ja niin edelleeen.
Rankkasateetkin on joillakin paikoilla haitaksi. Rautatieasema tulvinut jo pari kolme kertaa tämän kesän aikana, sai rämpiä siellä puolenmetrin korkuisessa vedessä. Se oli inhottavaa, mutta minkäs teki kun kotiin oli päästävä junalla.
Itse en välitä mikä ilma on, otan iisisti. Säälle ei voi mitään ja minä ainakaan en kiukkuile tai hermoile sateista tai lumesta ja en hermoile kuivuudestakaan. Täytyy yrittää pitää yllä positiivistä elämänmenoa.
Ilmastonmuutokset alkaneet hurjaa vauhtia, sillekkään en voi mitään tehdä, jotta on elettävä ja toimittava siitä huolimatta, positiivisesti ja toivoa että maailmassa kaikki päättäjät ja mahtiasemassa olevat piakkoin ymmärtäisivät tehdä jotain ilmaston hyväksi. Ei sitä tarvitse luopua hyvinvoinnista kenenkään, mutta saastuttaja tietenkin jäisi tappiolle ja heidän voitot muuttuisi tappioiksi heille.