Eräs länsimainen nuorukainen kirjoitti tällä tavalla

"isis toteuttaa täysin sitä islamia mitä mohammed opetti ja miten hän toimi. täysin sitä islamia mistä koraani kertoo. maltilliset muslimit eivät noudata kirjaimellisesti koraanin tekstejä kuten kuuluisi."

Tuo nuorukainen ei tiedä Koraanista mitään, eikä sunansta...tuossa hän kertoilee omaa mielipidettään islamista...ei vieläkään ymmärrä että hänen mielipide ei ole sama asia kuin fakta :)
Ainoa mitä hän näkyy ymmärtävän, on uskoa terroristeja...hän uskoo terroristien sanoihin ja tekoihin...tuo jos jokin kertoo hänestä itsestään hyvin paljon :)
Hulluinta on se että tuo nuorukainen lietsoo vihaa tavallisia muslimeja kohtaan ja heidän uskoaan, ihannoimalla terroristeja ja väittävän terroristien olevan ainoita oikean Islamin edustajia. 
Tuollainen on tiedonpuutetta...nuorukaiselta puuttuukokemusta elämästä ja puuttuva tieto Islamista...silti hän kehtaa netissä uhoilla ja ilmaista "sairaita" mielipiteitään, mielipiteitään jotka johtuu hänen kokemattomuudestaan ja tiedon puutteesta, joka on johtanut hänet suureen pelkoon. 
Tähän aion sanoa vain että kannattaa lukea mitä monet kymmenet, sadat islaminoppineet on kirjoittaneet yhteisessä kirjeessään Daeshille isisille...oppineet selittää juurta jaksain Koraanin jakeita käytten, opettaen terroristeille kuinka väärin he toimii Koraanin mukaan...
Tottahan toki se painaa tuhat kertaa enemmän mitä islamin oppineet sanoo, kuin mitä länsimaalainen islamofobinen nuorukainen kertoilee vihaa uhkuvia omia mielipiteitään :)
Lukekaa tuo pitkä kirje Koraanin jakeineen, jonka Islamin oppineet yhteisesti ympäri maailmaa kirjoittivat daeshille: Lettertobaghdadi